Despre Noi


DINO CARS ÎNSEAMNĂ 
SIGURANȚA ȘI CALITATEA “MADE IN GERMANY”


Karturile cu pedale DINO CARS sunt proiectate și produse în Brual, localitate aflată în districtul Emsland din nordul Germaniei.
Acolo unde selecția materialelor de primă clasă se întâlnește cu cel mai înalt standard de siguranță ia naștere DINO CARS, în urmă cu mai mult de 20 de ani.
Karturile cu pedale DINO CARS sunt testate în permanență riguros iar certificările sunt emise de autoritățile abilitate marcării CE.
DINO CARS convinge prin acordarea garanției pe termen lung pentru cadru și părțile componente cât și prin aprovizionarea cu piese de schimb pentru un timp îndelungat.TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ


Cutia de viteze automată permite mersul înainte și înapoi fără a mai folosi schimbătorul manual de sens.

Una dintre ultimele dezvoltări DINO CARS este posibilitatea reglării scaunului în 6 poziții. Întăritura din oțel sudată suplimentar în locașul de susținere al scaunului previne jocul apărut în timp mai ales în situația folosirii kartului cu pedale in context profesional.ÎMPREUNĂ VOM FI MEREU CEI MAI BUNI


Vă invităm să ne transmiteți comentariile despre experiențele dvs. cât și sugestiile dvs. în așa fel încât noi să continuăm să realizăm în viitor cele mai bune karturi cu pedale pentru copiii dvs.

Satisfacția dvs. este unul dintre obiectivele noastre.